Hodnotný hĺbkový výklad
180,-€
Hodnotný hĺbkový výklad života je osobne alebo telefonicky s odblokovaním negatívnych energií pomocou špeciálne vytvorenej veľmi účinnej meditácie a rituálu ktorý sa dá urobiť aj na diaľku ( 60-70 min )
Odblokovanie od negatívnych energií, urieknutie, porobenia a rôznych energetických blokád z minulosti.
Základný výklad
80,-€ až 100,-€ podľa času
Základný hĺbkový výklad ( telefonicky ) 40 min, 100,- € zodpovedanie pripravených otázok a stručný rozbor účinného riešenia. (online ) 40 min = 100 €, 20min = 80 €
Regresná terapia
250,- €
Veľmi účinná a overená regresná terapia, ktorá Vás zbavý negatívnych kotiev, ktoré komplikujú životy ľuďom v rôznych oblastiach života. Terapia v energetickej pyramíde sa ponorí do života z obdobia, od tehotenstva až po dospievanie a zanecháte negatívne kotvy a uvedomíte si detialy Vašeho života a posuniete sa dalej. ( 120-150 min podľa potreby )
Odblokovanie čakier
250,-€
Odblokovanie a harmonizácia čakier, odblokovanie negatívnej energie, zbavenie sa urieknutia, závisti pomocou špeciálne vytvoreného rituálu, ktorý má dlhodobú účinnosť.
Rozbor podnikateľských záležitostí, projektov a ich energetické spriechodnenie
400,-€
Rozbor podnikania a konkrétneho podnikateľského projektu, zameranie na energetickú časť a nájdenie správnej cesty aby bol projekt energeticky priechodný a tým sa vytvorilo jeho spriechodnenie. Riešenie rôznych komplikácií a problémov ich riešenie a posun správnym smerom, detailný rozbor projektu a nasmerovanie na správnu cestu, posun k úspechu (120-180 min)
Magický rituál lásky na pritiahnutie lásky/partnera alebo posilnenie vzťahu
350-1200,-€
Tento dlhodobo overený magický rituál, ktorý sa robí pomocou špeciálnej 2-3 hodinovej mágie má obrovské účinky a na základe spatnej vazby od klientov funguje v časovom rozmedzí 14 dní až jedného roka. Pred rituálom musíte absolvovať základný výklad aby sme sa pozreli či je vôbec možné ho uskutočniť a či je tam energetická cesta.
Team building / Eventy pre firmy
800,-€
Veštenie pre firmy na firemnom večierku pre zamestnancov alebo na inej akcii – Team building s jasnovidkou. Edukatívna prednáška o energiách na pracovisku a konkrétne kroky ako ju zlepšovať. Cena je za event/večer.
Posielanie pozitívnej energie na špecifickú oblasť života.
150,-€
Mesačné posielanie pozitívnej univerzálnej energie na špecifickú oblasť Vášho života. Individuálne podľa potreby klienta. Oblasť lásky, zdravia, financií, rodiny. Toto je veľmi obľúbená a účinná služby aj keď veľa ľudí ju nepozná
V.I.P balíček
677,-€
Hĺbková očista priestoru ( kancelárie, bytu, domu) s dlhodobým účinkom. V cene je zahrnuté : samotný rituál, pomôcky na očistenie, konzultácia pred rituálom a po rituály, doplnky na dlhodobý efekt ktoré zostávajú v priestore, doprava. Ako bonus energetický obraz o veľkosti A4 so stojanom na Váš stôl.
Dlhodobá energetická zmena života
3900,-€
Dlhodobá energetická pozitívna zmena priestoru, života a okolia (kancelárie, fabriky, bytu, domu alebo iného priestoru) na spriechodnenie financií, posilnenie lásky, zdravia a viditeľný posun v živote k zlepšeniu prietoku prosperity, harmonizácia vzťahov, zdravia, zlepšenie spánku, kolektívne fungovanie firmy na energetickej báze)
balíček obsahuje : obhliadku priestoru, konzultácie, rituál očistenia, pomôcky, konzultácia ohľadom výroby energetických obrazov, na mieru podľa potreby, umiestnenie doplnkov feng shui a unikátnych moderných energetických obrazov ( one of the kind ) do miestnosti na dlhodobejší efekt. Konzultácia po rituáli a VIP servis pre klienta podľa potreby. Garancia vrátenia peňazí ak nebude klient so službou spokojný !

Dôležité informácie

Platbu za telefonickú veštbu je potrebné uskutočniť pred veštením prevodom cez internet banking,

Mojím cieľom je maximálna spokojnosť každého klienta, dlhodobá spolupráca a hodnotná pomoc !

Pri nedodržaní termínu veštby telefonicky alebo osobne je 75 % storno poplatok !

Máte záujem o moje hodnotné služby? Napíšte mi

Platba za telefonický výklad prebieha na firemný účet v Slovenskej Sporiteľni
do poznámky uveďte Vaše meno

Iban : SK4909000000005189243526
Swift code : GIBASKBX

Pri nedodržaní termínu výkladu je 75 % z ceny služby storno poplatok!

    Vaše osobne údaje spracúvame za účelom vybavenia Vášho dopytu. Viac info vo Všeobecných podmienkach.

    Novinka!
    Liečivá pyramída = energia z vesmíru = staroveké poznanie

    Novinka!
    Energetické obrazy na mieru pre VIP klientelu!