Očista karmy, Zaujímavosti

Čo je to karma?

,,Karma“ je sanskritské slovo, odvodené od koreňa „kri“, „robiť. Karma existuje kvôli rozvoju duše. „. Čokoľvek robíme, hovoríme alebo si myslíme, je karma. Zákon, ktorý riadi vesmír, sa nazýva zákon karmy. Zároveň, duša je ďaleko nad osídlami príčiny a následku. Je spojovníkom medzi všetkým, čo predchádzalo a všetkým, čo nasleduje. Je obohacovaná skúsenosťami, ktoré človek získava prostredníctvom zákona karmy. Západné filozofie karmu často vysvetľujú na základe Newtonovho zákona príčiny a účinku…Každá akcia vyvoláva reakciu. Existuje množstvo rôznych názorov na to, do akej miery a či vôbec karma ovplyvňuje náš osud.

Karma nie je pevne daná a nemenná. Duša má silu ju vytvárať stále znovu, meniť ju k dobrému. Aj to zlé možno využiť vo svoj prospech. O svojich skutkoch môže človek rozhodovať, nech sú okolnosti dané negatívnou karmou akékoľvek.

Nikdy nie je neskoro. Karma nie je osud. Karma sa dá čistiť dobrým prístupom a uvedomením si že všetko čo konáme sa nám aj vráti. Osud sa dá vždy zvrátiť. Záleží predovšetkým na tom, či chce byť človek šťastný alebo sa chce trápiť. Pokoj sa dá nájsť v každom prítomnom okamihu, ak otvoríme svoje srdce a opustíme svoj strach. Stačí v prvom rade uvedomenie. Nepomôže nám plakať a spytovať sa Anjelov prečo sa nám deje to čo práve prežívame. Za všetko si môžeme sami. Naše rozhodnutia určujú náš život.

Dobrý bude odmenený,ten čo spácha zlo – potrestaný. Zlo v tomto prípade môže byť ponímané aj ako závisť, nedoprajnosť, neustále obviňovanie druhých za vlastné chyby. Zlomyseľnosť v prípade ak neželáme niekomu blízkemu aby sa mu darilo, lebo Vy napríklad nemáte tak dobré auto, dom, prácu alebo manželku. Karmu si zanášate aj v prípade keď sa chováte negatívne k svojím potomkom, rodičom alebo k partnerom.

Veľa ľudí pociťuje zlú karmu a nevie čo s tým…vedia že niečo nie je v poriadku a chceli by očistu, ktorá je samozrejme možná…Karma sa však nikdy nedá očistiť úplne. Dá sa pomôcť len urýchliť očistu a tým sa vymaniť z niektorých negatívnych životných situácii. Pomáham s očistou, ktorá Vám pomôže sa posunúť ďalej…Ostatné je však na vás ako sa ďalej postavíte k výzvam života.

Preto vždy zvážte akú myšlienku vypustíte do energetického pola tohoto sveta. Vždy sa všetko vráti či dobré alebo zlé majte to napamäti pri každom čine alebo skutku.

chcete vedieť v akom štádiu je Vaša karma? Pri veštbe sa na to dokážem zamerať a spoločne môžeme prísť na možné riešenie.